Vin fiert aromat

Vinul fiert devine mai aromat daca in compozitia lui puneti scortisoara, cuisoare, zahar, mandarina si portocala.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin rosu
  • jumatate lingurita scortisoara
  • cateva cuisoare
  • jumatate mandarina
  • jumatate portocala
  • zahar

Mod de preparare

Se pune vinul pe foc, se adauga scortisoara, cateva cuisoare, mandarina si portocala, cu coaja. Se adauga si zahar si dupa gust. Se amesteca si se lasa la fiert putin.


Se serveste in cani, fierbinte.
Alte retete:
Lapte de pasare
Aluat pentru clatite
Cornulete cu rahat

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste, de post

Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...

Supa de rosii cu galuste, de post
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos