Vodca Martini

Vodca si vermutul se amesteca intr-un blender (pahar amestecator) cu gheata. Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml vodca
  • 10 ml vermut sec
  • cateva masline pentru decor

Mod de preparare

Vodca si vermutul se amesteca intr-un blender (pahar amestecator) cu gheata.

Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.
Servim cu masline.

Alaturi puteti savura urmatoarele aperitive cu carne:

Tartine cu carne tocata

Drob ca la balteni

Aperitiv cu bacon si cascaval

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...