Bautura Negroni

Negroni este o bautura aperitiv sofisticata, dar si simpla in acelasi timp.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ml gin
  • 30 ml campari
  • 30 ml vermut rosu
  • coaja portocala
  • gheata

Mod de preparare

Pentru preparare folosim metoda stir care presupune turnarea ingredientelor Intr-un pahar de sticla cu multa gheata si amestecarea acestora cu o lingurita. Scopul metodei este de racire, diluare si omogenizare. 


Asadar pune ingredientele in Mixing glass: gheata , gin, campari, vermut. Acum cu lingurita aplica metoda stir prin care scadem taria alcoolica din whiskey, ceea ce ne va permite sa simtim mult mai bine aromele din bautura. La final strecoara bautura intr-un pahar peste gheata proaspata, iar pentru un plus de aroma adauga uleiuri esentiale din coaja de portocala.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...