Cocktail cu Gin si marmelada de portocale

Iti voi arata acum un alt mod de a consuma marmelada: Cocktail cu Gin si marmelada de portocale, mic dejun englezesc in varianta lichida.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml gin
  • 20 ml campari
  • 30 ml suc proaspat de lamaie
  • 10 ml sirop de zahar
  • 2 picaturi bitter aromatizant
  • 2 lingurite marmelada de portocale
  • gheata
  • Pentru decor
  • 1 felie de paine prajita cu unt si marmelada

Mod de preparare

Pune o tigaie pe aragaz, prajeste o felie de paine taie apoi taie o bucata, unge-o cu unt si marmelada.


Acum ca ai si decorul pregatit, te poti apuca de preparat bautura.


Pune in saker ingredientele: suc de lamaie, sirop zahar, marmelada , bitter aromatizant, gin, campari si gheata. Inchide shakerul si agita energic pe lungimea shaker-ului.


Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar. Adauga decorul si bautura este gata sa fie savurata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc

Rulada de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca