Cocktail Rossini cu prosecco si capsuni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capsuni 50 g
  • sirop zahar 5 ml
  • fresh lamaie 10 ml
  • vodka 10 ml
  • prosecco 70 ml

Mod de preparare

• spalati bine capsunile si taiati-le coditele
• puneti in blenderul Oster Reversible capsunele, siropul de zahar, sucul de lamaie si vodka, apoi mixati pentru 30-40 de secunde
• puneti piureul intr-un pahar de sampanie si adaugati prosecco rece
• recomadat ar fi sa tineti paharele de sampanie timp de 30 de minute in congelator, inainte de a prepara cocktailul

Savurati cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...