Cocktail Rossini cu prosecco si capsuni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capsuni 50 g
  • sirop zahar 5 ml
  • fresh lamaie 10 ml
  • vodka 10 ml
  • prosecco 70 ml

Mod de preparare

• spalati bine capsunile si taiati-le coditele
• puneti in blenderul Oster Reversible capsunele, siropul de zahar, sucul de lamaie si vodka, apoi mixati pentru 30-40 de secunde
• puneti piureul intr-un pahar de sampanie si adaugati prosecco rece
• recomadat ar fi sa tineti paharele de sampanie timp de 30 de minute in congelator, inainte de a prepara cocktailul

Savurati cu placere!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa