Coctail Atas

Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker. Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ml Coniac
  • 15 ml Cointreau
  • 15 ml zeama de lamaie

Mod de preparare

Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker.

Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete de aperitive cu sunca:

Aperitiv cu sunca sau parizer

Placinta cu sunca

Rulou cu sunca

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face sucul de rosii

Cum se face sucul de rosii. Ieri mi-am petrecut ziua preparand un suc de rosii tare gustos, din rosii de gradina si ardei...

Cum se face sucul de rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni