Coctail Atas

Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker. Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ml Coniac
  • 15 ml Cointreau
  • 15 ml zeama de lamaie

Mod de preparare

Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker.

Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete de aperitive cu sunca:

Aperitiv cu sunca sau parizer

Placinta cu sunca

Rulou cu sunca

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!