Coctail de petrecere

Umplem paharele pe jumatate cu gheata. Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar. In final, adaugam ghimbirul si deco

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml brandy
  • 2 picaturi bitter Angostura
  • ghimbir
  • cateva felii de lamaie pentru decor

Mod de preparare

Umplem paharele pe jumatate cu gheata.

Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar.

In final, adaugam ghimbirul si decoram cu rondele de lamaie.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete culinare:

Aperitive cu oua

Foietaj umplut

Aperitive festive cu oua si ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa