Coctail de petrecere

Umplem paharele pe jumatate cu gheata. Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar. In final, adaugam ghimbirul si deco

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml brandy
  • 2 picaturi bitter Angostura
  • ghimbir
  • cateva felii de lamaie pentru decor

Mod de preparare

Umplem paharele pe jumatate cu gheata.

Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar.

In final, adaugam ghimbirul si decoram cu rondele de lamaie.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete culinare:

Aperitive cu oua

Foietaj umplut

Aperitive festive cu oua si ciuperci

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!