Coctail de petrecere

Umplem paharele pe jumatate cu gheata. Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar. In final, adaugam ghimbirul si deco

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml brandy
  • 2 picaturi bitter Angostura
  • ghimbir
  • cateva felii de lamaie pentru decor

Mod de preparare

Umplem paharele pe jumatate cu gheata.

Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar.

In final, adaugam ghimbirul si decoram cu rondele de lamaie.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete culinare:

Aperitive cu oua

Foietaj umplut

Aperitive festive cu oua si ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca