Coctail Sarutul Ingerului

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 mililitri coniac
  • 20 mililitri lichior de cacao alb
  • 20 mililitri frisca

Mod de preparare

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.
Alte retete recomandate:

Lichior de oua

Visinata

Compot de caise

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...