Coctail Sarutul Ingerului

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 mililitri coniac
  • 20 mililitri lichior de cacao alb
  • 20 mililitri frisca

Mod de preparare

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.
Alte retete recomandate:

Lichior de oua

Visinata

Compot de caise

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...