Coctail Sarutul Ingerului

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 mililitri coniac
  • 20 mililitri lichior de cacao alb
  • 20 mililitri frisca

Mod de preparare

Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de cacao, coniac, frisca.
Alte retete recomandate:

Lichior de oua

Visinata

Compot de caise

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu piersici si caise

Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).

Tarta cu piersici si caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca