Cocteil de portocale

Se stoarce zeama de la lamai si portocale intr-un castron, se amesteca 5 minute cu zaharul, apoi se adauga coniacul. Amestecul se pune in pahare, se c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portocale
  • 2 lamai
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml apa minerala
  • 50 ml coniac
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se stoarce zeama de la lamai si portocale intr-un castron, se amesteca 5 minute cu zaharul, apoi se adauga coniacul. Amestecul se pune in pahare, se completeaza continutul cu apa minerala sau cu sifon, se pune in fiecare pahar cate un cub de gheata si se serveste imediat.
Alte retete:

Suc de mere

Sirop grenadine

Sirop de soc

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa