Cocteil Elixir

Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. vin rosu
  • 20 gr. coniac
  • 25 gr. zahar pudra
  • 50 gr. vermut
  • 5 gr. suc de lamiie
  • 10 gr. bitter
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter.
Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rață înăbușită în suc de ananas

De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...

Rață înăbușită în suc de ananas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca