Cocteil Elixir

Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. vin rosu
  • 20 gr. coniac
  • 25 gr. zahar pudra
  • 50 gr. vermut
  • 5 gr. suc de lamiie
  • 10 gr. bitter
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter.
Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...