Cocteil racoritor

Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 125 gr. zahar
  • 2 lingurite esenta de ceai
  • 1/2 l vin alb
  • zeama de la 1 lamiie

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie.
Se serveste rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cei mai pufosi mucenici de post

Ieri m-am trezit devreme si m-am apucat de facut mucenici. Sunt pufosi si deliciosi, ce sa mai vorbim, sunt cei mai buni...

Desert cei mai pufosi mucenici de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca