Iaurt arab cu miere

Se mixeaza sau se bate cu telul, zeama de lamaie, portocala si iaurtul. Se mai adauga mierea si galbenusul, si se bate din nou. Se imparte in mod e

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cupe (800 ml) iaurt
  • suc proaspat de portocale
  • suc proaspat de la o lamaie
  • 100 ml miere
  • 3 galbenusuri
  • 1 portocala mijlocie curatata

Mod de preparare

Se mixeaza sau se bate cu telul, zeama de lamaie, portocala si iaurtul. Se mai adauga mierea si galbenusul, si se bate din nou. Se imparte in mod egal in 6 boluri fumurii.
Cu o portocala curatata, taiata rondele se orneaza iaurtul cu miere tinut la rece.

Alte bauturi recomandate

Coctail de bannae

Campari Orange

Lichior de oua

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie

 Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca