Marguerita

Se amestca in shaker cca. 10 minute. Apoi se pregateste paharul de cocktail astfel: se tine cu gura in jos si se unge cu o felie de lamaie, apoi se gl

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cl tequilla alba
  • 3 cl triplu sec
  • 3 cl suc de lamaie

Mod de preparare

Se amestca in shaker cca. 10 minute. Apoi se pregateste paharul de cocktail astfel: se tine cu gura in jos si se unge cu o felie de lamaie, apoi se glazureaza gura paharului cu sare. Se strecoara amestecul din shaker prin gheata si se orneaza cu o felie de lamaie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca