Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se
Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se adauga frisca bine batuta precum si romul. Se amesteca usor toate componentele. Se umplu cu aceasta compozitie paharele cu punch si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa