Punci

Intr-un vas emailat, foarte curat, se pune ingredientele si se asaza vasul pe foc mic, se amesteca continuu cu o spatula curata pina cind zaharul se d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de zahar
  • coaja rasa de la o lamiie si o portocala
  • sucul de la 2 lamii si 4 portocale
  • un pahar de rom

Mod de preparare

Intr-un vas emailat, foarte curat, se pune ingredientele si se asaza vasul pe foc mic, se amesteca continuu cu o spatula curata pina cind zaharul se dizolva. Intre timp, se fierbe 1 ½ litru de apa, in care se pune 4-6 pachetele de ceai rusesc sau chinezesc. Se combina cele 2 compozitii si se serveste punciul fierbinte, adaugind dupa gust rom sau zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...