Intr-un pahar mare de cocktail se pune gheata cam trei sferturi, un pic din el se toarna in shaker. Peste gheta din pahar se toarna suc de ananas, apo
Intr-un pahar mare de cocktail se pune gheata cam trei sferturi, un pic din el se toarna in shaker. Peste gheta din pahar se toarna suc de ananas, apoi suc de portocale. Sucul de coacaze se torna in shaker, se scutura si se toarna deasupra in pahar. Se pune un pai in cocktail si o felie de portocala se infige in marginea paharului.
Alte coctail recomandate
Coctail Moulin
Coctail italian
Coctail de bannae
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa