Sangria aromata cu capsuni

Sangria, celebra bautura spaniola, este atat de aromata si racoritoare, perfecta pentru serile calde de vara. Va propun sa incercati si varianta cu capsuni, este foarte aromata , cu siguranta va va cuceri.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g capsune sau zmeura
  • 1 portocala
  • 200 ml vin rosu
  • usor sau roze
  • 1lg Brandy
  • 1lg lichior de portocale
  • 1lg miere

Mod de preparare

Capsunele se spala, se curata, una se taie in doua si se infige pe betisor de bambus sau pe un pai, restul se taie marunt si se pun intr-o carafa. Portocala se spala, din coaja se taie ghirlande. Miezul se taie felii si se adauga la capsune. Se amesteca vin, brandy, lichior si miere si se toarna peste fructe, se acopera si se lasa la frigider o jumatate de ora. Cantitatile de mai sus corespund unui pahar de preparat.


Sangria aromata cu capsuni se serveste rece, cu cateva cuburi de gheata si fructe.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele cu spanac

Chiftele cu spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca