Whisky acru

Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare racite. Decoram cu fructe.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de sirop de zahar
  • 40 ml whisky Bourbon
  • 2 picaturi de Bitter Angostura
  • 20 ml zeama de lamaie

Mod de preparare

Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare racite. Decoram cu fructe.
Alaturi, puteti servi urmatoarele preparate:

Pui pane,

Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto,

Rulou cu sunca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...