Limoncelo

Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul. Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani. Se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9-10 lamai
  • 1 l apa
  • 1 l alcool 90°
  • 700-800 gr zahar

Mod de preparare

Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul.

Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani.

Se filtreaza si se pune in sticle.

Foarte apreciat de doamne.
Simplu, cu gheata sau in coctailuri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...