Limoncelo

Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul. Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani. Se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9-10 lamai
  • 1 l apa
  • 1 l alcool 90°
  • 700-800 gr zahar

Mod de preparare

Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul.

Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani.

Se filtreaza si se pune in sticle.

Foarte apreciat de doamne.
Simplu, cu gheata sau in coctailuri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide