Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici È
Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici si spirala de lamaie in vasul de punci. Presara zaharul deasupra si toarna jumatate din sticla de vin. Acopera vasul si pune-l la rece timp de cel putin o ora. Înainte de servire, toarna in vas si restul vinului si ambele sticle de vin spumant demisec.
Aseaza pe marginea bolului de punch cateva feliute de piersica. Acestea vor putea fi servite de invitati odata cu punch-ul in sine.
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj