Este o bautura racoritoare specific persana si foarte usor de preparat. Pepenele galben se spala, se taie in doua, se curata mijlocul, apoi se curata
Este o bautura racoritoare specific persana si foarte usor de preparat. Pepenele galben se spala, se taie in doua, se curata mijlocul, apoi se curata de coaja si se taie cuburi. Intr-un blender (makhlootkon), se pun cateva cuburi de pepene, se mixeaza, apoi se adauga restul de pepene, cuburile de gheata si se mixeaza in continuare. Daca pepenele galben nu este destul de dulce, se adauga in blender cateva linguri de zahar.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti