Bautura racoritoare din pepene

Este o bautura racoritoare specific persana si foarte usor de preparat. Pepenele galben se spala, se taie in doua, se curata mijlocul, apoi se curata

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 2-3 linguri de zahar
  • 10-15 cuburi de gheata

Mod de preparare

Este o bautura racoritoare specific persana si foarte usor de preparat. Pepenele galben se spala, se taie in doua, se curata mijlocul, apoi se curata de coaja si se taie cuburi. Intr-un blender (makhlootkon), se pun cateva cuburi de pepene, se mixeaza, apoi se adauga restul de pepene, cuburile de gheata si se mixeaza in continuare. Daca pepenele galben nu este destul de dulce, se adauga in blender cateva linguri de zahar.


Se serveste rece.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...