Chiselita de mere

Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste pulpa obtinuta si se pune c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 250-300 gr zahar
  • 3 linguri amidon
  • 1 l apa
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste pulpa obtinuta si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu, pana da in clocot. Se adauga amidonul dizolvat, siropul in care au fiert merele si se toarna compozitia in cesti.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Socata Sirop din muguri de brad Iaurt din lapte de soia

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...