Sirop de brad macerat

Pentru siropul de brad macerat aveti nevoie de 5 kg muguri de brad si 5 kg zahar. Se prepara usor.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg muguri de brad si
  • 5 kg zahar.

Mod de preparare

Pentru siropul de brad macerat se spala mugurii, apoi se scurg si se pun in borcane mari; un rand de mugur si 1 kg zahar, pana avem 5 randuri de muguri de brad si 5 randuri de zahar. Legam borcanele si lasam la macerat timp de 40 de zile. La sfarsit, stoarcem siropul care este bine legat.


Siropul de brad trebuie sa stea la macerat timp de 40 de zile, apoi se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...