Se strivesc cu mana intr-un castron, fragi, bine copti. La 1 kg de fragi se poate adauga 1/4 de litru de apa. Se storc printr-un tifon des si se toarn
Se strivesc cu mana intr-un castron, fragi, bine copti. La 1 kg de fragi se poate adauga 1/4 de litru de apa. Se storc printr-un tifon des si se toarna in tingirea de dulceata, se adauga la 1l de zeama, 1 kg de zahar. Se tine pe foc moale pana se topeste zaharul, se fierbe apoi la foc iute 20 min. Nu se face prea gros, ca sa se poata turna usor in sticle. La fiert se adauga putina zeama de lamaie. Cand este destul de legat se da la o parte, se toarna cald in sticle care se astupa bine. Ca sa nu plesneasca sticla, cat turnam siropul, se infasoara intr-o carpa umeda.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti