Se spala florile de papadie, se pun 2 miini de flori intr-un litru de apa, se fierb 10 minute, apoi se lasa 12 ore. Se strecoara florile prin presare,
Se spala florile de papadie, se pun 2 miini de flori intr-un litru de apa, se fierb 10 minute, apoi se lasa 12 ore. Se strecoara florile prin presare, iar sucul rezultat se fierbe cu zaharul la foc mic, pina primeste consistenta dorita. La sfirsit, se pune putina sare de lamiie.
Se recomanda persoanelor care sufera cu caile biliare
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti