Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Aceasta reteta de sirop de zmeura este potrivita pentru iarna sau pentru bauturi racoritoare.
Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Se pune totul pe foc, intr-un vas mare, se amesteca bine, pana se dizolva zaharul si se lasa la fiert cam 30 de minute. Se toarna apoi siropul fierbinte in sticla, care se infasoara in paturi si se tin pana a doua zi la loc calduros.
Siropul de zmeura se serveste cu apa minerala sau pentru prepararea limoandei cu zmeura.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti