Aperitiv cu branza si ardei

Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu branza si ardei, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, ardei, oua, unt, faina, maline, albusuri fierte, praf de copt.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 lingurite delikat
  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g masline
  • ½ praf de copt
  • 3 ardei (de 3 culori diferite)
  • 200 g branza tare de oaie sau de vaca
  • 4 albusuri fierte

Mod de preparare

Se ia o forma de chec sau una patrata, se unge cu unt si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie de copt. Separi ouale, iar untul il freci cu 2 lingurite delikat. Se adauga cate un galbenus, se amesteca bine, se cerne faina si se pregateste praful de copt.

Peste crema de unt se adauga faina si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se pun ardeii taiati bucati potrivite cu branza taiata cubulete, cu maslinele si albusurile taiate felii. Compozitia se toarna in tava si se lasa la cuptor 60 de minute.


Se serveste rece, taiata felii.Aperitivul se serveste cu salata.

Alte retete recomandate:

Biscuiti aperitiv

Aperitiv cu ficat de pui

Aperitiv cu ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata

E ciocolina, nu ciociolina.....am vazut eu o reteta la bucataras Lavinia si mi-a placut,m-am inspirat, ca nu ma pot abtine si...

Prajitura cu ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca