Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit aceste rosii cu branza, ceapa rosie, ceapa verde, unt si susan.
Intr-un castron se framanta bine branza cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si ceapa verde. Se potriveste de sare. Se umple fiecare rosie cu branza, se presara susan si ardei rosu maruntit peste ea, se adauga deasupra cate o rosioara cherry si cate o fasie subtire de castravete, apoi se asaza frumos pe un platou si se decoreaza cu masline. Timp: 30 min Portii: 8 rosii Pofta Buna! Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/aperitiv-cu-rosii-umplute.html
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii