Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5 ardei (2 rosii
  • 3 galbeni)
  • putina sare
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 iaurt mic
  • 200 de grame de branza de capra
  • veche
  • circa 100 de grame de cascaval.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca