Balmus traditional

Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ l lapte
  • apa
  • faina de malai
  • branza de oi (burduf)
  • smantana

Mod de preparare

Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane. Cand e gata se adauga o farfurie buna de branza si se mai amesteca pana e incorporata toata branza. Se rastoarna. Se pune la cald pe un platou.


Se serveste foarte fierbinte cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca