Batoane a la Geo

Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr. unt
  • 300gr. faina
  • 2oua
  • 250gr. branza
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatul si se modeleaza nist baghete. Fiecare trebuie sa fie cam de 10 cm. lungime si 2-3 cm. grosime. Apoi se pun in tava de copt.

Se ung baghetele cu ou batut si apoi se presara pe ele un pic de sare si branza. Se coc baghetele intr-un cuptor incalzit la aproximativ 180grade, 30-45 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca