Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatu
Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatul si se modeleaza nist baghete. Fiecare trebuie sa fie cam de 10 cm. lungime si 2-3 cm. grosime. Apoi se pun in tava de copt.
Se ung baghetele cu ou batut si apoi se presara pe ele un pic de sare si branza. Se coc baghetele intr-un cuptor incalzit la aproximativ 180grade, 30-45 minute.
Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata