Bilute din branza de burduf

Bilutele din branza de burduf sunt delicioase si foarte simplu de facut. Puteti folosi orice branza moale si masline.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr de feta sau telemea
  • masline verzi cu ardei rosu
  • condimente: cimbru
  • marar uscat
  • ras-el-hannouth
  • zaatar
  • usturoi granulat
  • usturoi pudra

Mod de preparare

Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.
Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.
Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,
Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.


Bilutele din branza de burduf se servesc ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele cu spanac

Chiftele cu spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca