Biscuiti aperitiv

Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g telemea de oi
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • 1 bucata ardei gras
  • 2 bucati nuci
  • 1 pachet de biscuiti

Mod de preparare

Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi aceasta se aseaza pe biscuitii sarati si se pun pe un platou. Deasupra, unii biscuiti se orneaza cu bucatele mici de ardei gras rosu, altii cu patrunjel tocat marunt sau cu miez de nuca maruntita.


Se servesc ca aperitiv

Alte aperitive recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...