Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi
Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi aceasta se aseaza pe biscuitii sarati si se pun pe un platou. Deasupra, unii biscuiti se orneaza cu bucatele mici de ardei gras rosu, altii cu patrunjel tocat marunt sau cu miez de nuca maruntita.
Se servesc ca aperitiv
Alte aperitive recomandate
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti