Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p
Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.
Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.
Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.
Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.
Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.
Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Zacusca cu vinete
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj