Branza de oaie marinata pe gril

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 250 gr zuchini
  • 2 catei usturoi
  • 5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
  • 800 g branza de oaie
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.

Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.

Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.

Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.

Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.

Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Zacusca cu vinete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mic dejun

N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...

Mic dejun
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca