Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p
Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.
Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.
Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.
Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.
Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.
Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Zacusca cu vinete
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti