Branza de oaie marinata pe gril

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 250 gr zuchini
  • 2 catei usturoi
  • 5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
  • 800 g branza de oaie
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.

Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.

Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.

Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.

Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.

Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Zacusca cu vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii