Branza de vaci cu ceapa

Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere, sarea si patrunjelul verde tocata m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri branza
  • 3 linguri ceapa
  • 2 linguri germeni de grau
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura drojdie de bere
  • 1 lingura patrunjel

Mod de preparare

Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere, sarea si patrunjelul verde tocata marunt.
Se serveste ca si aperitiv, uns pe felii de paine.

Alte aperitive:

Oua umplute

Piftie de curcan

Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...