Branza de vaci cu ceapa

Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere, sarea si patrunjelul verde tocata m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri branza
  • 3 linguri ceapa
  • 2 linguri germeni de grau
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura drojdie de bere
  • 1 lingura patrunjel

Mod de preparare

Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere, sarea si patrunjelul verde tocata marunt.
Se serveste ca si aperitiv, uns pe felii de paine.

Alte aperitive:

Oua umplute

Piftie de curcan

Saratele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!