Branza de vaci cu drojdie de bere

Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri branza de vaci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura drojdie de bere
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.
Se serveste uns pe paine prajita.

Alte aperitive:

Saratele

Oua umplute

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise