Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germ
Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germenii de grau, uleiul, sucul de lamaie si drojdia de bere. Se adauga mirodeniile si sarea si se orneaza cu feliute de morcovi.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Piftie de curcan
Saratele
Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...
Cod in sos de zacuscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj