Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germ
Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germenii de grau, uleiul, sucul de lamaie si drojdia de bere. Se adauga mirodeniile si sarea si se orneaza cu feliute de morcovi.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Piftie de curcan
Saratele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti