Branza de vaci cu rosii

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de branza de vaci
  • 1 lingura ulei
  • 1 rosie
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
  • 4-5 nuci tocate marunt
  • 1 lingura ridiche
  • 1 ceapa
  • sare
  • mirodenii

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt, sarea si mirodeniile. Se garniseste cu nuci sau alune tocate marunt.
Alte aperitive:

Saratele

Oua umplute

Chiftele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!