Branza de vaci cu rosii

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de branza de vaci
  • 1 lingura ulei
  • 1 rosie
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
  • 4-5 nuci tocate marunt
  • 1 lingura ridiche
  • 1 ceapa
  • sare
  • mirodenii

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt, sarea si mirodeniile. Se garniseste cu nuci sau alune tocate marunt.
Alte aperitive:

Saratele

Oua umplute

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...