Branza topita de casa

Branza topita de casa este o reteta aperitiv care se poate servi pe tartine. Ingredientele necesare sunt: lapte, branza de vaci, margarina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l lapte fierbinte
  • 1
  • 4 kg branza de vaci
  • 1 margarina
  • 3 oua
  • 3 lingurite rase cu sare
  • 1 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Branza topita va fi intotdeuna una dintre produsele care se va servi la micul-dejun. Incearca acest aperitiv pe baza de branza la tine acasa.

Prima data trebuie fiert laptele, si, dupa ce e bine fiert, acesta trebuie amestecat cu branza. Strecoara apoi amestecul prin tifon. Adaugam peste branza margarina topita, ouale, bicarbonat si sare. Punem compozitia pe aragaz si amestecam pana devine lucioasa. Puneti-o in ce forma doriti.


Alte retete culinare recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...