Branza topita de casa

Branza topita de casa este o reteta aperitiv care se poate servi pe tartine. Ingredientele necesare sunt: lapte, branza de vaci, margarina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l lapte fierbinte
  • 1
  • 4 kg branza de vaci
  • 1 margarina
  • 3 oua
  • 3 lingurite rase cu sare
  • 1 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Branza topita va fi intotdeuna una dintre produsele care se va servi la micul-dejun. Incearca acest aperitiv pe baza de branza la tine acasa.

Prima data trebuie fiert laptele, si, dupa ce e bine fiert, acesta trebuie amestecat cu branza. Strecoara apoi amestecul prin tifon. Adaugam peste branza margarina topita, ouale, bicarbonat si sare. Punem compozitia pe aragaz si amestecam pana devine lucioasa. Puneti-o in ce forma doriti.


Alte retete culinare recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos