Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unel
Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de servit, dindu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei grasi, ridichi taiate sub forma de trandafir, castraveciori cruzi, ceapa verde.
Cand vine vorba de placinte sau tarte sarate, ai mei nu dau inapoi deloc! Sub diverse combinatii, cu ingrediente mereu la...
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura