Brinza dulce cu maioneza

Se amesteca ingredientele cu mxerul pina devin o masa omogena. Se serveste pe felii subtiri de piine prajita sau se umplu oua fierte cu compozitia.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • brinza de vaci
  • maioneza in proportie 2:1
  • sare
  • ceapa verde
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele cu mxerul pina devin o masa omogena. Se serveste pe felii subtiri de piine prajita sau se umplu oua fierte cu compozitia.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...