Briose aperitiv cu pui este o reteta delicioasa si simplu de preparat de briose aperitiv. Briosele aperitiv te scot din incurcatura deoarece le poti pregati cu orice ai prin frigider.
- pieptul de pui il fierbi in apa cu sare( daca vrei poti adauga si legume)
- tai pieptul de pui cubulete;
- asezi aluatul pe masa de lucru si tai din el cercuri cu ajutorul unui pahar( diametrul il alegi in functie de marimea formelor de briose);
- pui cate un cerc de aluat in fiecare forma si il ungi cu smantana;
- asezi in fiecare forma bucatele de piept de pui, cascaval ras si un varf de lingurita de smantana;
- deasupra stropesti cu oul batut cu un praf de sare;
- dai la cuptor( preincalzit) pentru cca 30 min.
Dintre functiile aparatului MULTICOOKER MA ATRAGE CEA DE COACERE SI CEA DE PRESETARE A CRONOMETRULUI.
Briosele aperitiv cu pui se pot servi atat calde, cat si reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.