Briose aperitiv cu pui este o reteta delicioasa si simplu de preparat de briose aperitiv. Briosele aperitiv te scot din incurcatura deoarece le poti pregati cu orice ai prin frigider.
- pieptul de pui il fierbi in apa cu sare( daca vrei poti adauga si legume) 
 - tai pieptul de pui cubulete; 
 - asezi aluatul pe masa de lucru si tai din el cercuri cu ajutorul unui pahar( diametrul il alegi in functie de marimea formelor de briose); 
 - pui cate un cerc de aluat in fiecare forma si il ungi cu smantana; 
 - asezi in fiecare forma bucatele de piept de pui, cascaval ras si un varf de lingurita de smantana;
 - deasupra stropesti cu oul batut cu un praf de sare; 
 - dai la cuptor( preincalzit) pentru cca 30 min. 
 Dintre functiile aparatului MULTICOOKER MA ATRAGE CEA DE COACERE SI CEA DE PRESETARE A CRONOMETRULUI.
Briosele aperitiv cu pui se pot servi atat calde, cat si reci.