Briose aperitiv cu pui

Briose aperitiv cu pui este o reteta delicioasa si simplu de preparat de briose aperitiv. Briosele aperitiv te scot din incurcatura deoarece le poti pregati cu orice ai prin frigider.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pui - 200g ;
  • Smântâna - 200 ml ;
  • aluat - 1 foaie ;
  • cascaval ras - 100 g ;
  • ou batut - 1 buc;
  • sare - 1 vf de cutit

Mod de preparare

- pieptul de pui il fierbi in apa cu sare( daca vrei poti adauga si legume)
- tai pieptul de pui cubulete;
- asezi aluatul pe masa de lucru si tai din el cercuri cu ajutorul unui pahar( diametrul il alegi in functie de marimea formelor de briose);
- pui cate un cerc de aluat in fiecare forma si il ungi cu smantana;
- asezi in fiecare forma bucatele de piept de pui, cascaval ras si un varf de lingurita de smantana;
- deasupra stropesti cu oul batut cu un praf de sare;
- dai la cuptor( preincalzit) pentru cca 30 min.
Dintre functiile aparatului MULTICOOKER MA ATRAGE CEA DE COACERE SI CEA DE PRESETARE A CRONOMETRULUI.


Briosele aperitiv cu pui se pot servi atat calde, cat si reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...