Briosele cu cascaval Sofia si broccoli sunt delicioase si deloc greu de preparat. Pot fi servite ca si gustari sau aperitive sarate deoarece sunt la fel de bune si calde si reci. Briosele se prepara incredibil de usor si rapid.
Briosele nu trebuie sa fie neaparat dulci. Poti prepara niste gustari absolut delicioase cu cascaval Sofia de la Delaco si broccoli.
Pentru inceput trebuie sa bati bine ouale impreuna cu laptele si uleiul. Dupa ce ai taiat cascavalul cubulete, ceapa marunt si broccoliul bucatele, le adaugi si pe ele in compozitie.
Apoi adaugi faina si praful de copt si amesteci constant pana compozitia se omogenizeaza bine.
Formele de briose se ung cu putin ulei si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Umpli aceste forme pana la un deget sub margine si le pui la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc bine la suprafata.
Usor de preparat si foarte gustos.
Pofta buna
Briosele cu cascaval Sofia si broccoli se servesc atat calde cat si reci.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti