Bruschete aromate

Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 6 rosii
  • 50 gr unt
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 150 gr branza
  • sare
  • marar
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Bruschetele sunt niste aperitive delicioase. Usturoiul pisat se amesteca impreuna cu untul, sarea si cimbrul. Painea se taie felii, iar acestea se ung cu pasta aromata, dupa care se pun in cuptor si se lasa la rumenit. Se curata rosiile, se spala, apoi se taie cubulete si se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se presara sare, ulei si se amesteca. Se scot bruschetele din cuptor si se orneaza cu rosiile si branza de capra.


Bruschetele se servesc ca aperitive.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!