Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.
Bruschetele sunt niste aperitive delicioase. Usturoiul pisat se amesteca impreuna cu untul, sarea si cimbrul. Painea se taie felii, iar acestea se ung cu pasta aromata, dupa care se pun in cuptor si se lasa la rumenit. Se curata rosiile, se spala, apoi se taie cubulete si se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se presara sare, ulei si se amesteca. Se scot bruschetele din cuptor si se orneaza cu rosiile si branza de capra.
Bruschetele se servesc ca aperitive.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti