Bruschete aromate

Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 6 rosii
  • 50 gr unt
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 150 gr branza
  • sare
  • marar
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Bruschetele sunt niste aperitive delicioase. Usturoiul pisat se amesteca impreuna cu untul, sarea si cimbrul. Painea se taie felii, iar acestea se ung cu pasta aromata, dupa care se pun in cuptor si se lasa la rumenit. Se curata rosiile, se spala, apoi se taie cubulete si se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se presara sare, ulei si se amesteca. Se scot bruschetele din cuptor si se orneaza cu rosiile si branza de capra.


Bruschetele se servesc ca aperitive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert nuci umplute cu nutella

Delicii pentru Paste By Jamila

Desert nuci umplute cu nutella
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca