Bruschette cu crema de oua si branza

Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g ricotta proaspata
  • 4 crengute de busuioc
  • 4 fire ceapa ciorii
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 rosii coapte

Mod de preparare

Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.

Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde.

Luam de pe foc si adaugam ceapa taiata marunt, cu foarfeca, si busuiocul tocat.

Asezam feliile de rosii peste feliile de paine prajita si adaugam crema de oua, garnisim cu busuioc. Eu am facut din 4 oua si 250 g ricotta-deasupra am pus rosiile cubulete, amestecate cu 1 lg ulei masline extravirgin si busuioc tocat.

Delicioase!!
Pofta buna!

Reteta Bruschette cu crema de oua si branzai a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro

Alte retete cu ricotta gasiti aici:

Pateuri cu ricotta si spanac

Chiftelute de ricotta in sos de rosii ,

Tarta cu ricotta si rosii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide