Budinca cu franzela

Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr franzela
  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 30 gr unt
  • 300 gr branza
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternativ cu branza, cate un strat din fiecare, intr-o forma tapetata cu unt si faina. Deasupra se toarna amestecut de oua batute cu laptele si se presara putin cascaval ras. Se introduce apoi forma in cuptor, la foc mediu si se lasa la rumenit.


Se servesc ca aperitiv.

Alte retete:

Saratele

Placinta de dovleac

Ciuperci la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa