Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. In tava asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval.
Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. Ungem o tava de teflon cu unt, apoi asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval si ciuperci tocate marunt. Peste ciuperci adaugam alt rand de felii de franzela, apoi batem 4 oua cu 400 g smantana, 2 legaturi de usturoi verde tocat marunt, sare, piper si Secretul Gustului. Amestecam bine si punem peste franzela, dupa care dam la cuptor timp de 20 de minute.
Budinca de paine si cascaval se decoreaza cu hasmatuchi tocat fin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa