Budinca din paine si cascaval

Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. In tava asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de cascaval
  • ciuperci tocate marunt
  • 4 oua
  • 400 g smantana
  • 2 legaturi de usturoi verde tocat marunt
  • sare
  • piper si
  • Secretul Gustului.

Mod de preparare

Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. Ungem o tava de teflon cu unt, apoi asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval si ciuperci tocate marunt. Peste ciuperci adaugam alt rand de felii de franzela, apoi batem 4 oua cu 400 g smantana, 2 legaturi de usturoi verde tocat marunt, sare, piper si Secretul Gustului. Amestecam bine si punem peste franzela, dupa care dam la cuptor timp de 20 de minute.


Budinca de paine si cascaval se decoreaza cu hasmatuchi tocat fin.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!