Budinca de urda

Se bat ouale impreuna cu laptele si se inmoaie feliile de franzela in amestec. Se adauga apoi urda, grisul, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr urda proaspata
  • 4 oua
  • 100 gr gris
  • 100 gr miez de franzela
  • 200-300 ml lapte
  • 30 gr unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu laptele si se inmoaie feliile de franzela in amestec. Se adauga apoi urda, grisul, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet si se pune in cuptorul incins. Se lasa la rumenit aproximativ 30-35 de minute.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Saratele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos