Budinca de urda

Se bat ouale impreuna cu laptele si se inmoaie feliile de franzela in amestec. Se adauga apoi urda, grisul, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr urda proaspata
  • 4 oua
  • 100 gr gris
  • 100 gr miez de franzela
  • 200-300 ml lapte
  • 30 gr unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu laptele si se inmoaie feliile de franzela in amestec. Se adauga apoi urda, grisul, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet si se pune in cuptorul incins. Se lasa la rumenit aproximativ 30-35 de minute.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Saratele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa