Budinca fiarta din brinza de vaca

Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. brinza
  • 2-3 oua
  • 1-2 linguri unt
  • 2-3 linguri smintina
  • 2-3 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • 1 felie de franzela muiata in lapte
  • sare

Mod de preparare

Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa. Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita sau foarte bine sfaramata cu furculita, smantana, grisul, miezul de paine bine sfaramat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul foarte bine. Se asaza aceasta compozitie intr-o carpa curata, subtire si uda, dandu-i forma rotunda. Se fierbe in apa clocotita cca ½ ora. Cand este fiarta, se rastoarna pe farfurie si se serveste cu smintina.


Se serveste cald, cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...