Se bat ouale putin, se adauga sunca taiata bucatele, apoi se toarna, cate putin, laptele clocotit, amestecand mereu. Se pune sare si piper. Se ung cu
Se bat ouale putin, se adauga sunca taiata bucatele, apoi se toarna, cate putin, laptele clocotit, amestecand mereu. Se pune sare si piper. Se ung cu unt forme mici, se toarna din compozitie in fiecare forma, se presara cu svaiter ras si se coc in cuptor 20-30 minute.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Alte retete:
Zacusca Rosii umplute cu piept de pui Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti